Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn aprilie 2019

Capricorn aprilie 2019

HOROSCOP CAPRICORN APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai ocupi de activitati casnice, in familie, ce tin de camin, proprietati imobiliare, originile tale si acoperirea necesitatilor intime, de baza. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor chestiuni ce tin de viata, integritatea si identitatea ta. Pe 14 ai putea avea un succes de ordin psihic, spiritual sau legat de eliminarea relatiilor si obiceiurilor nocive, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de familie, camin si imobiliare, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de activitatile ce iti plac si te fac fericit, relatiile sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la jocuri de noroc si despartiri.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la imbunatatirea psihicului, spiritualitate, subiecte secrete, credinta, relatii, activitati si actiuni confidentiale si mai putin aflate la vedere. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: interactiunea cu mediul apropiat, anturajul, relatia cu rudele si prietenii, tranzactii, comert, publicitate, activitati educative, transport, schimburi si miscari de bunuri sau idei.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, frumusete si magie, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: viata ta personala, identitatea si imaginea ta, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in luna mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de serviciu, locul de munca, obligatii, responsabilitati, capacitatea fizica, gasirea unor terapii, ingrijirea sanatatii, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. La Luna Plina de pe 19 ai grija la scandaluri in public, dificultati profesionale sau cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.