Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn aprilie 2018

Capricorn aprilie 2018

HOROSCOP CAPRICORN APRILIE 2018

Atentie la temperament si tensiuni in familie si camin

 

In prima zi a lunii ai grija la neplaceri in camin sau in familie, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la impulsivitate, blocaje in exprimare, limitari ce tin de camin, discutii tensionate cu familia sau parintii.

Pe 2 atentie la incidente si temperament. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la comportament si felul in care esti privit in colectivitate, prieteni, afaceri si proiecte de viitor. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de identitatea ta, exprimarea personalitatii, comportament, infatisare si felul in care privesti viata, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile sentimentale, intalnirile romantice, legaturile cu copii, beneficiile din comunicare, exprimarea artistica si creativitatea, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu joaca, distractiile, activitatile recreative si flirturile, si sa nu te bazezi pe popularitate si pe faptul ca orice iti este permis.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti atitudinea fata de camin, familie si parinti, iar incepand de atunci iti revin spiritul casnic si preocuparea fata de bunastarea familiei, relatia cu familia si infrumusetarea locuintei, si inca o luna te preocupa imobiliarele, familia si locurile natale. Pe 18 poti intampina situatii neasteptate legate de camin, proprietatile imobiliare, familie sau parinti.

De pe 20, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. Din 24, aproape o luna ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din munca si servicii.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.