Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn aprilie 2017

Capricorn aprilie 2017

Atentie la comportament, exprimare, sacrificii, familie si cariera,

 

Pe 3 incepi sa iti reevaluezi capacitatea de socializare si veniturile din comert, transport si comunicare. De pe 6 reiei teme mai vechi legate de sacrificii si de renuntari. De pe 10 reanalizezi relatia de dragoste si activitatile creative, iar din 20 activitatile casnice si legate de familie si parinti. Tot din 20 incepi sa iti revizuiesti comportamentul si manifestarea.

Pe 6 ai oportunitatea sa te exprimi intr-un mod creativ si chiar sa incepi o noua poveste de dragoste. Incepand cu 15 te impaci mai bine cu anturajul si socializezi mai mult. Pe 17 ai sansa sa te exprimi artistic si armonios. Tot pe 17 se poate sa faci anumite sacrificii pentru familia ta. Din 19 incolo te preocupa mai mult iubirea, creativitatea, copiii si spiritul artistic. De pe 21 incepi sa lucrezi mai mult. Pe 24 decizia de a elimina anumite lucruri din viata ta iti poate schimba conceptiile si principiile de baza

Pe 7 ai grija atat la tensiuni in casa si familie, cat si in privinta sefilor si autoritatilor. Pe 9 ai grija la temperament, cel putin in privinta familiei. Pe 8 si 21 atentie la secrete, renuntari si sacrificii, dar si la anturaj si cei apropiati. Pe 28 ai mai multa grija de camin si la modul in care te comporti cu familia si parintii.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.