Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 9 – 15 iulie 2018

Capricorn 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la rabufniri emotionale, cheltuieli, tensiuni in intimitate, cu prietenii sau partenerul

 

Luni inca mai pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi informatii sau idei, si poti adopta noi viziuni legate de viitorul tau, bani sau posesiuni la comun, intimitate, prieteni, asociatii, colectivitate si societate. In plus, de marti iti revin succesul in organizatii, norocul dinspre prieteni si protectori, popularitatea si castigurile din proiecte de anvergura.

Tot de marti, o luna iti sunt favorizate castigurile din educatie sau actiuni legale, si relatia cu strainatatea. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti avea un succes legat de evolutia vietii tale personale. Poti avea parte de surprize placute pe plan sentimental sau spiritual, poti castiga o actiune legala, poti lua decizii favorabile legate de perfectionare, studii sau strainatate, si poti gasi noi cai de a-ti fi recunoscute meritele pe un plan mai larg.

Pana joi ai grija la atitudine, tensiuni in cuplu si in relatiile directe cu ceilalti. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti un nou mod de a te manifesta in relatiile personale si sa pui noi baze in casnicie, asocieri, uniuni sau colaborari. Cauta noi solutii pentru a rezolva chestiunile legate de cuplu, parteneriate, contracte, procese sau conflicte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.