Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 9-15 decembrie 2019

Capricorn 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, aprecierea si iubirea primita, relatii sociale, actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga si proiecte de viitor. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre imbunatatirea psihicului, eliminarea tendintelor nocive, spiritualitate, meditatii, introspectii, subiecte religioase, cercetari oculte si psihologice, credinta, intrajutorare, relatii si activitati secrete. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe eforturi fizice, serviciu, indeplinirea obligatiilor si responsabilitatilor, conditiile de munca si trai, rutina zilnica, disciplina, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de dorinte, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de tine si viata ta, incotro mergi mai departe, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de puterea personala si de creatie, recunoasterea meritelor, iubire, sentimente, ce iti place si te face fericit. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.