Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 9-15 aprilie 2018

Capricorn 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la extravaganta, temperament si tensiuni in familie si camin

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la blocaje in exprimare, limitari ce tin de camin si imobiliare, tensiuni cu familia si parintii.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile intalnirile romantice, inceputul unei povesti de dragoste, proiectele artistice si recreative, castigurile din jocuri de noroc si propriile creatii. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar avea succes in orice intalnire, relatie sau tranzactie.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la comportament, colectivitate, prieteni si proiecte de viitor. De duminica pana martea ce vine incearca sa nu exagerezi cu speculatiile, joaca si distractiile. Tot atunci poti sa devii popular, sa ai succes in dragoste, sa faci schimbari de atitudine, infatisare si felul in care iti exprimi sentimentele.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de situatii neasteptate legate de camin, proprietatile imobiliare, familie sau parinti.

Tot de duminica incolo iti revin spiritul casnic si interesul in casa si familie. Profita pentru a-ti imbunatati caminul si relatia cu familia, si pentru a face tranzactii imobiliare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.