Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 8 – 14 octombrie 2018

Capricorn 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni in dragoste, cu copiii, prietenii sau autoritatile

 

Pana vineri ai grija la temperament, comportament in public, dificultati si tensiuni cu sefii sau autoritatile.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de viitor, afaceri, prieteni, colectivitate, actiuni sociale, afaceri si proiecte de viitor. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, dar de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi popularitatea, legatura cu prietenii, grupuri sau asociatii, dar si parteneriatele de afaceri si veniturile din tranzactii la scara larga. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici anumite dificultati financiare, cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii gresite si tensiuni in colectiv. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri imaginea publica, valoarea ta profesionala, legaturile colegiale si cu autoritatile, dar si beneficiile obtinute din cariera, reputatie sau statutul social. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.