Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 8-14 iulie 2019

Capricorn 8-14 iulie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre uniuni si contracte, cat si spre depasirea situatiilor de criza emotionala si financiara.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate de durata, colaborari si lucrul cu publicul. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese referitor la depasirea crizelor, ajutor extern, relatii intime si de suflet, redresarea afectiva si financiara, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Sunt posibile accidente, neintelegeri si tensiuni legate de venituri suplimentare si intimitate, reactii impulsive, situatii iesite din comun. Incearca sa fii calm, deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.