Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 8-14 aprilie 2019

Capricorn 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, subiecte secrete, credinta, religie, relatii, activitati si actiuni confidentiale si mai putin aflate la vedere. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista necesitatea unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste interactiunea cu mediul apropiat, comunicarea, socializarea, relatia cu cei din jur, prieteni, tranzactii, acte de semnat, schimburi, intelegeri si demersuri. Informatiile descoperite sau vestile primite iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele si beneficiile din educatie, informatii, comert, publicitate, schimburi sau miscari de bunuri si idei, pot avea loc intalniri fascinante, poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Iti poti face noi prieteni, poti castiga din comunicare, intelegeri sau tranzactii si poti pune bazele unor relatii sau afaceri pe termen lung. Anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: viata ta proprie, identitatea, integritatea si imaginea personala, vitalitate, modul in care te comporti si te infatisezi, exprimare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Ai grija la accidente, incidente in camin, conflicte in familie, blocaje pe plan intim si dificultati pe plan imobiliar. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la psihic, spiritualitate, credinta, speranta si eliminarea obiceiurilor, relatiilor si persoanelor nocive. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.