Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 7-13 ianuarie 2019

Capricorn 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la orice persoane, legaturi, colaborari si activitati ascunse sau ferite de ochii lumii, dar si in privinta primirii unui ajutor concret, moral sau material, providential.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni casnice, privind viata ta intima, acoperirea necesitatilor de baza, familie, camin, locuinta, imobiliare sau locuri natale. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de imbunatatirea psihicului, relatii sufletesti si activitati confidentiale. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: viata personala, identitatea si imaginea ta, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti vazut de ceilalti. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: accidente, incidente casnice sau in familie, certuri si conflicte, accidente, dezvaluiri de secrete, insomnie, certuri si tensiuni mentale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.