Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 6-12 mai 2019

Capricorn 6-12 mai 2019

HOROSCOP CAPRICORN 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la puterea pe care o detii, joaca, placeri, fericire, distractii, capacitatea de a crea si iubi. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti avea idei inovatoare sau intalniri iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de individualitate, dorinta de a iesi in evidenta, legaturi romantice, copii, activitati relaxante, artistice sau creative. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Se poate sa obtii un succes personal, sa te implici intr-o poveste de dragoste, sa iti fie recunoscute meritele si unicitatea, sa participi la anumite reuniuni sociale placute, sa obtii venituri din spectacole, arta, sport, hobbyuri sau educatie.

Concentreaza-te pe: latura ta casnica, intima si romantica, familie, relatia cu parintii sau bunicii, legaturi din trecut, ceea ce simti fata de locul de origine si tara ta, infrumusetarea locuintei, imbunatatirea caminului, avantaje si beneficii din proprietati imobiliare. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de imbunatatire a conditiilor de trai si regimului de viata, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de necesitatile tale emotionale, trairile tale interioare, nevoia de apartenenta, siguranta, protectie si intimitate. Poti avea succes in orice intalniri, discutii, intelegeri sau tranzactii de natura casnica sau imobiliara, demersuri ce tin de psihic, eforturi fizice, munca si sanatate.

Atentie la: scaderea energiei psihice si fizice, oboseala, munca in exces, sanatate, dezvaluiri de secrete, persoane ascunse, dificultati la serviciu. Pana miercuri inclusiv fii atent si la jocuri de noroc, distractii, iubire si copii. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.