Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 6 – 12 august 2018

Capricorn 6 – 12 august 2018

HOROSCOP CAPRICORN 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la incidente, rabufniri, blocaje financiare, tensiuni in afaceri sau cu prietenii

 

De marti, pentru o luna ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita faima si pot creste veniturile din profesie. In primele trei zile chiar poti imbunatati relatia cu superiorii si iti sunt favorizate investitiile si beneficiile din cariera, din relatiile si activitatile profesionale sau publice, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta veniturilor, economiei, acumularii si stabilitatii materiale. De marti pana vineri ai grija insa la temperament si relatia cu colegii, sefii sau autoritatile. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti inconstant in iubire, fata de copii, ce iti aduce placere si te face fericit. Cauta un hobby, foloseste-ti talentele sau creeaza ceva.

Totusi, tema saptamanii este gasirea unei noi atitudini fata de siguranta emotionala, intimitate, surse externe de venituri, bani si bunuri la comun. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, pot avea loc dezvaluiri de secrete, crize de gelozie, blocaje in accesarea unor surse de finantare, tensiuni in afaceri, in colectiv sau cu prietenii, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii si resurse pentru a depasi crizele afective si materiale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.