Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 5-11 noiembrie 2018

Capricorn 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la incidente in camin si familie

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa schimbi atitudinea fata de camin, imobiliare, familie, nevoile de baza si linistea sufleteasca. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de starea psihica, eliminarea lucrurilor nocive si ajutorul moral sau financiar de care ai nevoie.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la relatiile profesionale si cu autoritatile, beneficiile si veniturile din cariera sau imaginea publica, mai ales in privinta castigurilor materiale si a folosirii eficiente a resurselor si abilitatilor tale. De sambata, o saptamana poti lua initiative favorabile legate de investitii si posesiuni.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de cercul de cunostinte, colectivitate, popularitate, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri ample, la scara larga. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.