Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 5-11 august 2019

Capricorn 5-11 august 2019

HOROSCOP CAPRICORN 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de colaborari, contracte si casnicie. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la chestiuni ascunse, actiuni si relatii confidentiale, subiecte secrete, spiritualitate, intrajutorare, ajutorul providential, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea unui ajutor pe plan afectiv si financiar, relatii intime si de suflet, resurse externe sau la comun. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de regenerare, apropieri intime si profunde, obtinerea unor resurse financiare din afara. Poti elimina ce iti face rau, te poti lansa in cercetari oculte, poti obtine ajutor psihic, afectiv sau spiritual, te poti implica in activitati sau relatii ascunse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.