Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 4-10 martie 2019

Capricorn 4-10 martie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de activitatile ce iti plac si te fac fericit, relatii romantice si sentimentale, copii, folosirea si afisarea talentelor, arta, creatii, hobbyuri, joaca, relaxare, petreceri si distractii.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti incepe o poveste de iubire, poti gasi o sursa de inspiratie sau activitate creativa care sa exprime ce simti. Pot avea loc intalniri, mai ales romantice, reusite, poti imbina placutul cu utilul, poti avea profit din jocuri si activitati artistice, educative si recreative. Deciziile si actiunile de acum iti permit sa iesi in evidenta, sunt durabile si eficiente in timp, iti pot stabiliza si consolida puterea si imaginea personala.

Concentreaza-te si fii atent la: interactiunea cu mediul apropiat si anturaj, frati, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.