Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 4-10 februarie 2019

Capricorn 4-10 februarie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna poti obtine avantaje si beneficii din farmec, imaginea personala si infatisare. Ti se pot imbunatati relatiile in general, dai dovada de diplomatie si spirit de negociere, poti avea parte de intalniri sociale sau romantice pline de succes.

Incepand de duminica, pentru doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe interactiunea cu cei apropiati, activitati de comunicare si socializare, relatia cu rudele si prietenii, aflarea informatiilor, demersuri, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati si puncte de vedere.

Poti avea succes in: intalniri, discutii, activitati si initiative ce tin de investitii, cresterea veniturilor si nivelului de trai, acumulare si stabilizare financiara. Poti obtine castiguri din activitati confidentiale sau poti primi un ajutor material providential. Poti gasi solutii si rezolvari ingenioase ca sa elimini obiceiurile negative si sa obtii confortul psihic si fizic, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: familie, camin, proprietati imobiliare, viata intima si casnica, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare si sa gasesti noi moduri de a-ti crea o baza, insa poti fi agitat, instabil sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi instinctul de autoaparare, urgenta de a te elibera de ceea ce te tine in loc si nevoia de a prinde noi radacini, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: incidente casnice si tensiuni in familie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.