Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 30 septembrie-6 octombrie 2019

Capricorn 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa imbunatatesti reputatia, relatia cu sefii sau autoritatile, poti sa aplanezi conflicte in mod public, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi asocieri la nivel inalt, sa renegociezi beneficiile obtinute din cariera si statutul social. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, pentru o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de faima, recunoastere publica, succesul social si profesional.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective cu privire la colectivitate, multime, organizatii, idealuri sociale si lucruri de viitor.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de viata ta si directia in care te indrepti, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care te exprimi si esti privit de catre ceilalti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.