Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 30 iulie – 5 august 2018

Capricorn 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP CAPRICORN 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la speculatii, blocaje financiare, tensiuni in dragoste, cu copiii sau prietenii

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la finante, investitii impulsive, speculatii, jocuri de noroc, cheltuieli mai mari pe confort, obiecte de lux, placeri, petreceri si distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la dezvaluiri de secrete, crize de gelozie, blocaje in afaceri sau in obtinerea unor resurse externe, tensiuni in colectiv sau cu prietenii. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile castigurile din cariera si beneficiile din imaginea publica, reputatie, statutul social, relatiile publice si activitatile profesionale, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta veniturilor, economiei, acumularii si stabilitatii materiale. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.