Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 30 aprilie – 6 mai 2018

Capricorn 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP CAPRICORN 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la dificultati de comunicare, sanatate, temperament si tensiuni in familie si camin

De luni pana joi incearca sa imbini imaginatia, inspiratia si creativitatea intr-o forma de exprimare artistica. Ai grija insa la iluzii in iubire, confuzii in comunicare si documente.

De vineri pana martea urmatoare poti deveni mai popular la serviciu, insa atentie la dificultati de comunicare si informatii ascunse sau omise. Ai grija si la frustrari, incidente, blocaje in exprimare, limitari ce tin de camin si imobiliare, tensiuni cu familia si parintii.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri in colectiv, fata de prieteni sau grupul din care faci parte. Ai rabdare, nu fii impulsiv, urmeaza-ti propriul drum si echilibreaza cat dai, cu cat primesti. In prima parte a saptamanii inca mai poti lua decizii favorabile pe termen lung in privinta manifestarii, infatisarii, iubirii, copiilor, exprimarii artistice si creativitatii. Saptamana viitoare ai sanse sa imbunatatesti relatia de dragoste si sa iti cresti popularitatea, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.