Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 3 – 9 septembrie 2018

Capricorn 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni in dragoste, cu copiii sau autoritatile

 

Luni inca mai poti imbunatati relatiile profesionale si sufletesti, poti obtine beneficii din imaginea publica si poti gasi noi surse de finantare. Totusi, de marti pana sambata ai grija la temperament, comportament in public, blocaje si tensiuni cu sefii sau autoritatile. De sambata, doua luni te bucuri de aprecierea in colectivitate, iti sunt favorizate relatiile sociale si iti pot creste castigurile din proiecte de anvergura. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in relatiile de prietenie si organizatii, si la blocaje financiare in afaceri.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la blocaje financiare, investitii impulsive, cheltuieli pe placeri, petreceri si distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si organizat cu privire la viata si identitatea ta, felul in care te comporti, te manifesti si te infatisezi, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare personala importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult depasirea orizonturilor, studiile, actiunile legale, strainatatea si calatoriile. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati de a evolua. Profita de Luna Noua de duminica pentru a initia noi cai de crestere spirituala sau intelectuala. Adopta noi principii de viata, planifica inceperea unui curs sau o calatorie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.