Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 3-9 iunie 2019

Capricorn 3-9 iunie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 3 – 9 IUNIE 2019

De marti, pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Anumite informatii sau intalniri iesite din comun iti pot deschide un nou drum, iar de duminica, pentru o saptamana poti actiona cu succes pentru a-ti vedea sperantele implinite.

Poti avea succes in: ce priveste puterea personala si de creatie, exprimarea sentimentelor, iubirea, relatiile romantice, copiii, placerile, fericirea, joaca, distractiile, activitatile artistice, relaxante, educative si creative. In legatura cu dragostea, relatia cu tinerii si copiii, avantaje si beneficii din activitati relaxante sau distractive, pana duminica inca mai poti primi oferte care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi resurse si moduri de castig. Te poti implica intr-o poveste de iubire, pot avea loc intalniri romantice, poti castiga din jocuri de noroc, arta, educatie sau creativitate.

Concentreaza-te pe: munca, eforturi fizice, serviciu, obligatii, responsabilitati, rutina zilnica, regimul de viata, conditiile de trai si ingrijirea sanatatii.

Luni, momentul de Luna Noua iti incurajeaza un nou inceput. In a doua parte a saptamanii poti da dovada de inspiratie si intuitie, pot avea loc evenimente care sa-ti deschida orizonturile, insa pot exista si confuzii, controverse si interpretari eronate. Incepand de duminica, pana pe 3 iulie poti avea parte de reusite din punct de vedere financiar si al relatiilor, in privinta acestor chestiuni.

Atentie la: epuizare fizica, sanatate, alimentatie, serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.