Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 3 – 9 decembrie 2018

Capricorn 3 – 9 decembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 3 – 9 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, graba, secrete, comunicare, epuizare psihica, familie, camin

 

In primele zile si in special luni, pot exista situatii neobisnuite legate de familie, casa, imobiliare, acoperirea necesitatilor, linistea sufleteasca, popularitate, relatia cu grupurile si autoritatile, legaturi profesionale, imaginea publica, beneficii din afaceri sau statutul social si profesional. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in viata ta, in cuplu si in relatia cu ceilalti, si sa intelegi necesitatea lor.

In plus, joi se incheie perioada de revizuire a ideilor, mentalitatii si informatiilor referitor la colectivitate, popularitate, cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, actiuni sociale, viitorul apropiat si afaceri la scara larga. Pentru o saptamana ai liber sa iti ajustezi gandirea, atitudinea si interesele in mod corespunzator.

De luni pana vineri poti fi visator, impresionabil si senzitiv cu privire la interactiunea cu cei din jur, socializare, comunicare, demersuri, tranzactii si relatia cu cei apropiati. Fii inspirat si fermecator, insa evita idealismul si sacrificiile, ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, oboseala, accidente, confuzii, intelegeri gresite si dezamagiri.

In plus, Luna Noua de vineri te indeamna teoretic spre noi inceputuri legate de imbunatatirea psihicului, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, confidentiale, si renuntarea la tendinte si obiceiuri nocive. Practic, atentie la temperament, neclaritate, confuzii, secrete, insomnie, tensiuni mentale si incidente neprevazute. Profita insa ca sa faci planuri de viitor realiste, cu speranta si incredere, pe care sa le pui in practica mai tarziu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.