Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Capricorn 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 29 OCTOMBRIE – 4 NOIEMBRIE 2018

Atentie la tensiuni in camin, familie, in dragoste, cu copiii, prietenii sau autoritatile

 

Referitor la cercul de cunostinte, colectivitate, popularitate, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri ample, la scara larga, pana joi, dar in special luni, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri. Totusi, ia in calcul si o schimbare importanta pe plan relational sau financiar, deoarece poti intampina situatii tip surpriza.

Cu privire la relatii, atractii si beneficii materiale, tot pana miercuri poti avea parte de evenimente neprevazute ce tin de relatiile profesionale sau cu autoritatile, dar si de beneficiile si veniturile din cariera sau imaginea publica. In legatura cu acestea, de miercuri, pentru trei saptamani renegociezi contracte, iti reevaluezi abordarea si atitudinea.

Incepand tot de miercuri, esti preocupat mai mult de starea psihica, persoane, relatii, actiuni sau activitati ascunse, secrete si confidentiale, tendinte si obiceiuri nocive sau care iti fac rau. Incearca sa te observi si sa te concentrezi pe aceste subiecte, deoarece peste vreo trei saptamani vei avea ocazia sa iti revizuiesti mentalitatea si atitudinea.

De sambata pana martea ce vine iti sunt favorizate descoperirile, clarificarile si intuitia in legatura cu grupurile, asociatiile, cunostintele, prietenii, rudele, apropiatii, afacerile, proiectele si tranzactiile la scara mare. Profita pentru a lua initiative cu succes!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.