Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 29 aprilie-5 mai 2019

Capricorn 29 aprilie-5 mai 2019

HOROSCOP CAPRICORN 29 APRILIE – 5 MAI 2019

Incepand de marti, in urmatoarele cinci luni pot exista intarzieri, amanari, limite si bariere referitor la ceea ce doresti de la viata, imaginea proprie, identitatea si integritatea ta, exprimarea personalitatii, comportament si infatisare. Poti reconsidera decizii mai vechi si pot avea loc lectii de viata care sa accentueze necesitatea maturizarii, organizarii si asumarii responsabilitatilor fata de propria persoana si viata ta in general.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate de individualitate, puterea personala, dorinta de a iesi in evidenta, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati educative, artistice si creative. Luna Noua de duminica poate reprezenta sansa unui nou inceput.

Concentreaza-te pe: familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. Anumite situatii te pot forta sa iei decizii rapide si drastice, dar incearca sa dai dovada de adaptabilitate, rabdare si intelepciune. Deschiderea catre noi perspective si curajul folosit in mod cumpatat iti pot fi de folos in orice intalniri, discutii, intelegeri sau tranzactii de natura casnica, psihica sau imobiliara. Succesul depinde de nevoia de apartenenta, siguranta, protectie si intimitate.

Atentie la: scaderea energiei psihice sau fizice, oboseala, munca in exces, sanatate, dezvaluiri de secrete, persoane ascunse, dificultati ce tin de serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.