Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 27 noiembrie – 3 decembrie

Capricorn 27 noiembrie – 3 decembrie

HOROSCOP CAPRICORN 27 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Atentie la incidente, secrete, neplaceri in camin si tensiuni cu familia si autoritatile

Toata saptamana, in special marti, poti lua decizii legate de renuntarea la anumite dependente si obiceiuri negative ce iti fac mai mult rau decat bine. Incepand de vineri, pana de Craciun iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale.

Atentie insa, de duminica pentru trei saptamani este indicat mai degraba sa analizezi si revizuiesti atitudinea si interesele tale in toate aceste privinte, decat sa initiezi ceva nou.

Pana vineri ai grija la neplaceri in camin si tensiuni cu familia si autoritatile. De joi pana duminica atentie la incidente, drumurile zilnice, secrete sau informatii ascunse.

Duminica iti poate creste popularitatea, poti avea succes in activitati caritabile si in afaceri legate de educatie, comert, comunicare sau transport.

Luna Plina de duminica te poate face sa izbucnesti datorita epuizarii fizice. Incearca sa ai grija atat de tine, cat si de ceilalti. Nu te surmena cautand sa ii ajuti pe ceilalti in detrimentul tau. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.