Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

Capricorn 26 noiembrie – 2 decembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, graba, secrete, comunicare, epuizare psihica, familie, camin

 

Pana saptamana viitoare, mai ales de sambata pana luni, pot exista situatii neobisnuite legate de familie, casa, imobiliare, acoperirea necesitatilor, linistea sufleteasca, popularitate, relatia cu grupurile si autoritatile, legaturi profesionale, imaginea publica, beneficii din afaceri sau statutul social si profesional. Incearca sa imbratisezi schimbarile ce ar putea sa apara in viata ta, in cuplu si in relatia cu ceilalti, si sa intelegi necesitatea lor.

Luni si marti inca mai poti lua initiative si decizii favorabile pe termen lung, cu privire la socializare, comunicare, demersuri, tranzactii si relatia cu cei apropiati. Totusi, pana lunea urmatoare ai grija la frustrari, accidente si activitati riscante.

Spre sfarsitul saptamanii redevii interesat de colectivitate, popularitate, cercul de cunostinte, asociatii, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri la scara larga. De sambata, doua saptamani poti sa revezi informatii, sa regandesti lucrurile si sa iti ajustezi atitudinea. De duminica, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor sociale si beneficiilor legate de actiuni umanitare, grupuri mari de oameni si proiecte de amploare.

Pana vineri si in special luni, poti avea una din cele mai bune zile ale anului datorita primirii unui ajutor providential, moral sau material, sau unui succes legat de starea psihica, actiuni, relatii sau persoane ascunse si secrete, si eliminarea a ceea ce iti face rau. Pana miercuri fii insa atent la dezvaluiri de secrete. Incearca sa vezi care iti sunt posibilitatile reale de expansiune si castig, si eventual sa iti schimbi perspectiva, viziunea si judecata. Pana lunea urmatoare ai grija si la insomnie, tensiuni mentale si incidente neprevazute.

Profita de ocaziile de crestere, progres, revizuire si schimbare ce ti se ivesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.