Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 26 august-1 septembrie 2019

Capricorn 26 august-1 septembrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE  2019

Pana joi gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea unui ajutor pe plan afectiv si financiar, relatii intime si de suflet, resurse externe sau la comun, imprumuturi, mosteniri sau partaje. Miercuri si joi sunt posibile vesti, informatii, intalniri sau demersuri neasteptate care sa-ti atraga atentia asupra acestor lucruri si sa-ti aduca noi perspective.

Incepand de joi, cel putin pana pe 14 septembrie lucrurile care sunt importante si spre care iti indrepti toate fortele tin de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Aici se indreapta preocuparile tale, aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si te atrage.

In aceste privinte Luna Noua de vineri iti poate aduce noi sanse si oportunitati de a obtine ce iti doresti. Esti incurajat sa te desprinzi de trecut, sa actionezi concret, sa-ti folosesti resursele in mod diferit, sa inventezi noi reguli, sa pornesti intr-o noua directie sau sa aduci noutatea in situatiile existente. Succesul si reusitele tin de calatorii de placere, relatii spirituale, la distanta, cu strainatatea sau pe internet, beneficii din educatie, procese sau actiuni juridice. Relatiile, activitatile sau proiectele incepute in urmatoarele doua saptamani sunt favorabile si unor schimbari in cresterea si evolutia ta personala, din punct de vedere al directiei in care mergi, a identitatii proprii, imaginii, comportamentului, exprimarii, puterii personale, recunoasterii meritelor, talentelor si unicitatii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.