Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 25 februarie – 3 martie 2019

Capricorn 25 februarie – 3 martie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019

De vineri, pana pe 26 exista sanse marite de a obtine avantaje si beneficii materiale. Iti pot creste valoarea personala si veniturile proprii, poti face investitii cu succes, iti poti imbunatati confortul si nivelul de trai, si poti avea parte de noi oportunitati pentru a-ti stabiliza situatia financiara.

Poti avea succes in: orice actiuni si initiative legate de interactiunea cu cei din jur, frati, rude, vecini si prieteni, socializare, comunicare, jurnalistica, publicitate, comert, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei.

In plus, poti avea parte de intalniri romantice reusite, poti incepe o poveste de iubire sau un hobby, si poti obtine profit din jocuri si activitati artistice, educative sau recreative.

Concentreaza-te si fii atent la: viata ta, identitatea si imaginea ta personala, comportament, infatisare si modul in care esti privit de ceilalti. Pana vineri pot aparea noi posibilitati si directii, poti fi tentat de anumite relatii, investitii sau contracte, pot avea loc intalniri neasteptate si persoane sau proiecte care sa iti starneasca interesul. Ai grija la evenimente neprevazute, impulsivitate si instabilitate pe plan relational si financiar, datorate acestor noi perspective, nevoii de noutate si dorintei de a face o schimbare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.