Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 25-31 martie 2019

Capricorn 25-31 martie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 25 – 31 MARTIE 2019

De duminica, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile catre responsabilitati, obligatii, serviciu, munca fizica, imbunatatirea sanatatii, a conditiilor de munca si trai. Ai tendinta sa iti consumi energia mai mult in munca si activitati zilnice, de rutina.

Poti avea succes in: obtinerea avantajelor si beneficiilor din interactiunea cu ceilalti, comunicare, schimburi sau miscari de bunuri si idei, incepand de marti, pentru aproape o luna. Ti se pot imbunatati relatiile cu anturajul si cei apropiati, iti poti face noi prieteni si poti castiga din tranzactii, comert, educatie, publicitate sau transport. Chiar in prima parte a saptamanii pot exista noi oportunitati tentante sau situatii iesite din comun, in special din punct de vedere al activitatilor ce presupun jocuri, arta, educatie sau distractie.

Concentreaza-te tot pe: interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Joi se incheie perioada de revizuire a intereselor si mentalitatii, insa ramai preocupat de aceste lucruri inca trei saptamani, in care te poti folosi de clarificarile si constientizarile din ultima perioada. Pana la inceputul lunii viitoare poti fi mai mult intuitiv, imaginativ si visator, asa ca exista riscul unor confuzii, dezamagiri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de joi.

Atentie la: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, exprimare, modul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.