Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 24-30 iunie 2019

Capricorn 24-30 iunie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 24 – 30 IUNIE 2019

Desi te implici in continuare in colaborari, uniuni, relatii personale si contracte, incepand de joi, pentru vreo trei saptamani te intereseaza mai mult regenerarea afectiva si financiara, legaturile intime si de suflet, imprumuturile, banii si posesiunile la comun. Pana spre sfarsitul lui august oscilezi asupra unor idei, abordari si atitudini ce tin atat de asocieri si parteneriate, cat si de obtinerea mijloacelor prin care sa depasesti situatiile de criza. In luna iulie vei avea ocazia sa revizuiesti mentalitati si preocupari in ambele domenii de viata.

Poti avea succes in: prima parte a saptamanii, in ceea ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, serviciul si relatiile colegiale. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora, poti fi mai sensibil si plin de inspiratie decat de obicei. Poti primi propuneri de munca sau noi indatoriri, poti negocia favorabil marirea salariulului, imbunatatirea situatiei sau statutului pe care il ai. Poti fi idealist si impresionabil, poti face alegeri pe baze emotionale, asa ca ai grija la tentatii, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te si fii atent la: relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, asocieri, parteneriate de durata, colaborari si lucrul cu publicul. In aceste privinte pot avea loc evenimente neprevazute legate de recunoasterea meritelor, iubire, placeri, fericire, relatii romantice, copii, arta, creativitate, hobbyuri si distractii. Situatiile pot aduce schimbari de directie, noi oportunitati, resurse, noi inceputuri sau abordari, insa ar putea implica finalitati ale unor stari sau renuntari la anumite atasamente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.