Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 24-30 decembrie 2018

Capricorn 24-30 decembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 24 – 30 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, dificultati de comunicare, tensiuni cu cei apropiati

Luni si marti perceptiile, senzatiile si imaginatia iti pot aduce atat o schimbare de conceptie, cat si confuzii si neclaritati legate de actiuni de intrajutorare, activitati ascunse, legaturi secrete si confidentiale, credinta, spiritualitate, Divinitate, sacrificii si eliminarea obiceiurilor sau relatiilor nocive. Poti capata o noua viziune si intuitia iti poate arata o noua cale, insa pot avea loc neintelegeri, deziluzii si dezamagiri, iar compasiunea si inclinatia catre o gandire fantezista iti pot crea dificultati. Aceasta tendinta de durata o poti avea incepand de vineri pana in toamna viitoare, asa ca incearca sa clarifici ce simti si gandesti.

De marti, o saptamana dar cel putin pana vineri, farmecul personal, perseverenta, pasiunea si puterea de convingere te fac seducator si carismatic si te favorizeaza cu privire la cercul de cunostinte, grupul din care faci parte, cresterea popularitatii, organizatii, colectivitate, venituri din actiuni sociale sau umanitare, afaceri sau proiecte la scara larga.

Alte lucruri importante tin de viata ta proprie, comportament si imaginea personala. De marti pana vineri poti imbunatati toate relatiile si creste beneficiile din cum arati si te exprimi, iar de sambata pana miercurea viitoare ai ocazia sa iei decizii favorabile pe termen lung. Tot de sambata, un an ai sansa de a-ti pune visele in practica, de a cladi un nou drum in viata cu incredere in modul tau de a gandi, si de a imbina speranta, inspiratia si credinta, cu strategia si realismul. Ca atare, pune-ti o dorinta in aceste privinte in noaptea dintre ani.

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.