Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 23 – 29 iulie 2018

Capricorn 23 – 29 iulie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 23 – 29 IULIE 2018

Atentie la cheltuieli, blocaje financiare, tensiuni in dragoste, intimitate sau cu copii

In privinta relatiilor cu strainatatea si castigurilor din educatie, turism sau actiuni legale, luni si marti poti vedea mai bine realitatea, dar poti avea parte de dezamagiri sau deziluzii. De miercuri pana sambata ai insa ocazia sa gasesti solutii si rezolvari legate de viata ta, crestere si evolutie, pentru a-ti imbunatati comportamentul si a te perfectiona.

De luni, pentru o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea de resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. In aceasta privinta, incepand de joi, trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, gandirea si interesele, iar in jurul zilei de duminica poti intelege mai bine ca este necesar sa te indrepti spre o noua etapa a vietii tale.

Pentru doua saptamani, in special joia viitoare, atentie la finante, investitii impulsive, cheltuieli mai mari pe placeri, petreceri si distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii. In plus, si saptamana aceasta, cel putin miercuri si vineri, ai grija si la rabufniri emotionale, tensiuni in intimitate, gelozie, pierderi de situatii sau resurse financiare externe.

Eclipsa Lunara de vineri poate accentua toate aceste probleme si te poate indemna sa rabufnesti in mod haotic si necorespunzator, datorita banilor, unor blocaje financiare sau a lipsei unui minim de confort. Incearca sa te detasezi, sa iti controlezi instinctele si sa intelegi corect toate punctele de vedere inainte de a lua o hotarare. Abea peste o luna poti pune in practica decizii favorabile, asa ca incearca sa faci alegeri rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.