Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 22 – 28 octombrie 2018

Capricorn 22 – 28 octombrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 22 – 28 OCTOMBRIE 2018

Atentie la speculatii, tensiuni in dragoste, cu copiii, cu prietenii sau in organizatii

 

Si in aceasta saptamana totul se concentreaza pe viitorul tau, prieteni, colectivitate, popularitate, cunostinte, asociatii, actiuni sociale si afaceri mari. Chiar incepand de marti, pentru o luna te implici in proiecte ample, tranzactii la scara larga, activitati colective si intalniri cu prietenii, in grupuri sau organizatii.

Referitor la aceste lucruri, luni ai putere de convingere si poti descoperi noi informatii, iar de vineri, pentru o saptamana, in special lunea urmatoare, poti primi vesti excelente, poti avea intalniri benefice, poti face planuri favorabile si poti avea succes in orice tranzactii sau negocieri.

Miercuri si vineri pot avea loc situatii neprevazute, relatii sau persoane care sa te provoace sau sa te constranga. In plus, Luna Plina de miercuri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta felului in care iti manifesti puterea si te poate dezechilibra pe plan relational sau sentimental. Insa ai ocazia, cel putin vineri si duminica, sa intelegi cum sa iesi in fata, cum sa castigi aprecierea celorlalti si sa gasesti solutii de stabilitate cu efect pe termen lung. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.