Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 22-28 aprilie 2019

Capricorn 22-28 aprilie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 22  – 28 APRILIE 2019

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa revizuiesti lucruri ce tin de viata, imaginea, identitatea si integritatea ta, exprimarea personalitatii, comportament si infatisare. De miercuri reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a te reconstrui si de a controla cursul vietii tale, iar de martea viitoare felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil fata de propria persoana si viata ta.

Poti avea succes in: orice intalniri, discutii, intelegeri sau tranzactii de natura casnica sau imobiliara, de duminica incepand, pentru cateva zile. Pot avea loc impacari cu familia, intoarceri la locul de origine, reuniuni cu persoane din trecut sau demersuri cu privire la camin si locuinta. Mai poti avea parte de actiuni si initiative reusite legate de acoperirea nevoilor intime, imbunatatirea conditiilor de trai, un nou regim de viata si cresterea vitalitatii. Incearca sa respecti o anumita disciplina, sa eviti eforturile fizice excesive, munca exagerata, alimentatia superficiala si in graba, nerabdarea si impulsivitatea in camin.

Concentreaza-te pe: individualitate, puterea personala, dorinta de a iesi in evidenta, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, distractii, activitati educative, artistice si creative. Atentie la jocuri de noroc si persoanele dragi, mai ales in jurul zilei de marti. Evenimente bruste, situatii neprevazute si iesite din comun pot sa-ti aduca surprize de orice natura, de la succes neasteptat, la pierderi si instabilitate.

Atentie si la: dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de serviciu, locul de munca, obligatii, responsabilitati, ingrijirea sanatatii, imbunatatirea conditiilor de munca si trai. Se poate sa te simti slabit si lipsit de energie, pana sambata inclusiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.