Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 21-27 octombrie 2019

Capricorn 21-27 octombrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 21 – 27 OCTOMBRIE  2019

De acum si pana la inceputul lunii viitoare pot avea loc dificultati, confruntari, lupte pentru control, intaietate sau autoritate ce tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. In aceste privinte initiativele tale pot intampina blocaje, iar evenimentele te pot face sa depui mai multe eforturi decat de obicei. Situatiile tensionate sunt legate de obligativitati sau compromisuri fortate, iar solutiile impun noi strategii si planuri pe termen lung. Cel putin aceasta saptamana este favorabila reformelor si gasirii unor noi moduri de actiune care sa implice responsabilitate, maturitate si stabilitate. Orienteaza-te spre simt practic, disciplina si o atitudine calculata.

Totusi, incepand de miercuri, pentru o luna lucrurile in care te implici concret sunt legate de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, actiuni colective sau umanitare, relatii sociale, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Pana la inceputul saptamanii viitoare pot avea loc evenimente imprevizibile si situatii care sa aduca o schimbare brusca de directie. Imbratiseaza noutatea.

Din perspectiva dorintelor si castigurilor ce tin de aprecierea primita, colectivitate, relatii sociale, multime, organizatii, afaceri la scara larga si lucruri de viitor, pot exista reinventari, pot avea loc intalniri pline de intensitate, poti gasi noi resurse, poti fi atras sau tentat de anumite persoane, oferte sau proiecte. In aceste privinte poti reconsidera atitudini, poti avea momente de constientizare si intelegere a ceea ce simti si iti face placere cu adevarat. Mergi pe intuitie, nu pe rationament.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.