Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 20-26 mai 2019

Capricorn 20-26 mai 2019

HOROSCOP CAPRICORN 20 – 26 MAI 2019

De marti, o luna activitatile care devin importante pentru tine si in care te implici direct si constant, tin de munca, eforturi fizice, serviciu, obligatii, responsabilitati, rutina zilnica, regimul de viata, conditiile de trai si ingrijirea sanatatii. Si mental esti preocupat de aceste lucruri in urmatoarele doua saptamani, perioada care este favorabila demersurilor, intrevederilor, planificarii si aflarii unor lucruri noi. Poti gasi noi moduri prin care sa fii de ajutor celorlalti, poti primi oferte de munca, poti gasi noi remedii si poti incepe o noua dieta. Chiar marti poate fi o zi aglomerata, plina de informatii, vesti sau intalniri. Concentreaza-te pe ce e important, evita sa te imprastii in mai multe directii si fii mai atent la detalii.

Poti avea succes in: initiative ce tin de relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. Mai ales miercuri este o zi buna pentru schimbare si actiuni inovatoare ce iti pot deschide un nou drum.

Concentreaza-te pe: viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Se poate sa fie nevoie sa faci anumite ajustari necesare, pot avea loc lectii de viata prin care trebuie sa treci si evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale.

Atentie la: epuizare fizica, sanatate, alimentatie, serviciu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.