Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 20 – 26 august 2018

Capricorn 20 – 26 august 2018

HOROSCOP CAPRICORN 20 – 26 AUGUST 2018

Atentie la temperament, incidente in public, secrete, tensiuni cu prietenii sau in intimitate

 

De joi pana duminica ai grija la temperament, accese de autoritate sau iesiri in public, relatia cu colegii, sefii sau autoritatile.

De vineri pana martea urmatoare poti descoperi noi informatii sau resurse si poti obtine noi perspective legate de depasirea situatiilor de criza afective si financiare. Atentie la dezvaluiri de secrete si investigatii exagerate, ca sa eviti rabufniri emotionale, blocaje in accesarea unor fonduri comune, scaderea popularitatii si dificultati in intimitate sau afaceri.

Tot de joi, o luna te implici in completarea educatiei tale, studii, turism, calatorii, actiuni legale, progresul personal si profesional. Mai mult, pana saptamana ce vine ai oportunitatea de a face schimbari benefice pe termen lung referitor la exprimarea identitatii, sentimentelor si creativitatii, evolutia personala, comportament, afirmare, imbunatatirea cunostintelor si perfectionare. Chiar si Luna Plina de duminica te poate ajuta sa gasesti solutii concrete pentru a avea succes pe plan personal, ca sa afli noi informatii, sa adopti noi mentalitati, sa interactionezi cu ceilalti si sa echilibrezi planurile de viitor cu actiunile obisnuite. Profita pentru a lua decizii favorabile practice si rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.