Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 2 – 8 iulie 2018

Capricorn 2 – 8 iulie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 2 – 8 IULIE 2018

Atentie la rabufniri emotionale, cheltuieli, blocaje financiare, tensiuni in intimitate

 

Pana joi ai calea deschisa unor solutionari si castiguri ce tin de colaborari, contracte, procese, prieteni, parteneriate de viata sau afaceri, popularitate, colectivitate, organizatii, proiecte de anvergura, iar de joi pana duminica poti constientiza si repara situatii legate de relatiile personale, cu rudele si apropiatii, casnicie, comunicare, asocieri, acte sau tranzactii.

De marti pana joi ai grija la blocaje financiare, impulsivitate, conflicte, crize de gelozie sau tensiuni in relatia intima. De vineri pana lunea ce vine pot avea loc dezvaluiri de secrete, poti descoperi noi informatii sau idei, si poti adopta noi viziuni legate de viitorul tau, bani sau posesiuni la comun, intimitate, prieteni, asociatii, colectivitate si societate.

Incepand de sambata, in urmatoarele trei luni si in special la sfarsit de august, ai puterea sa faci schimbari mult mai usor pe plan personal, din punct de vedere al identitatii proprii, exprimarii sentimentelor, laturii artistice si creative, al gasirii lucrurilor ce te fac fericit, al relatiilor romantice, copiilor si recunoasterii meritelor. Profita de aceasta perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.