Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 19-25 noiembrie 2018

Capricorn 19-25 noiembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 19 – 25 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, epuizare, dificultati de comunicare, tensiuni in public

De joi, o luna te implici concret in actiuni de imbunatatire a psihicului si renuntarea la tendinte si obiceiuri nocive. Chiar de atunci, o saptamana si in special lunea urmatoare, poti avea parte de noroc si succes. Insa in aceste privinte, zece zile ai grija la exagerari, secrete, confuzii, informatii omise sau false, dificultati de comunicare, iar pana in decembrie la incidente neprevazute, persoane ascunse, tendinte agresive si impulsive.

Referitor la socializare, comunicare, demersuri, tranzactii, alergaturi si relatia cu cei apropiati, de joi pana martea ce vine, actiunile si strategiile pot fi stabile si durabile in timp. Totusi, pana in decembrie ai grija la frustrari, accidente si activitati riscante.

Pe plan relational si material, de sambata, o saptamana pot exista situatii iesite din comun ce ar putea provoca tensiuni in colectivitate, in relatiile profesionale, cu superiorii sau autoritatile, schimbari bruste de popularitate si imagine publica, dar si in legatura cu resursele si beneficiile obtinute din statutul social, cariera, afaceri sau proiecte la scara larga.

Incepand de duminica iti revin inspiratia, imaginatia, compasiunea si idealismul fata de cei din jur, in gandire, comunicare si exprimare. Pot avea loc momente de iluminare, dar si dezamagiri ce tin de mentalitati utopice, persoane apropiate, rude, anturaj sau prieteni.

Luna Plina de vineri poate accentua nevoia unei schimbari in privinta muncii, serviciului si sanatatii, dar si a gasirii unui echilibru intre starea psihica si fizica, intre ajutorul dat celorlalti, si grija fata de tine. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.