Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 19-25 august 2019

Capricorn 19-25 august 2019

HOROSCOP CAPRICORN 19 – 25 AUGUST 2019

Incepand de miercuri si mai ales de vineri incolo, pentru cel putin trei saptamani te preocupa lucrurile care tin de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Aici te implici cel mai tare, aici iti sunt incurajate initiativele si aici te concentrezi pe castiguri, ce iti place si iti doresti.

Pana la sfarsitul lunii chiar ai o perioada buna pentru eforturi si actiuni concrete de obtinere a ceea ce te atrage si ti se potriveste. Ti se pot deschide noi oportunitati de afirmare, poti incepe relatii sentimentale sau noi proiecte educative, poti face schimbari si poti porni intr-o noua directie. Succesul si reusitele tin de calatorii de placere, relatii spirituale, la distanta, cu strainatatea sau pe internet, beneficii din educatie, procese sau actiuni juridice.

Totusi, pana saptamana viitoare gandurile si interesele tale inca se mai indreapta catre chestiuni legate de recapatarea controlului, depasirea crizelor, obtinerea unui ajutor pe plan afectiv si financiar, relatii intime si de suflet, resurse externe sau la comun. Pot exista noi perspective de crestere, poti afla informatii secrete, poti avea momente de iluminare, pot avea loc intalniri sau demersuri care sa iti ofere un progres si o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Poti elimina ce iti face rau, te poti lansa in cercetari oculte, poti obtine un ajutor psihic, afectiv sau spiritual.

Pe termen lung, de sambata, in urmatoarele doua luni pot exista anumite schimbari pe plan psihic si de conceptie referitor la chestiuni ascunse, actiuni si relatii confidentiale, subiecte secrete, spiritualitate, religie, intrajutorare. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, posibile confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta. Aceasta perioada este de revizuire a principiilor dupa care te ghidezi in legatura cu cercetarile oculte si renuntarea la tendinte, persoane si relatii nocive, mai ales din perspectiva educatiei, informarii, lucrurilor si oamenilor din jurul tau.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.