Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 18-24 martie 2019

Capricorn 18-24 martie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 18 – 24 MARTIE 2019

De miercuri, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de familie, parinti, locuinta, proprietati imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

Poti avea succes in: privinta lucrurilor legate care iti plac si te fac fericit, iubire, copii, arta, creativitate, joaca, relaxare, petreceri si distractii. Poti incepe o poveste de dragoste sau poti gasi un hobby prin care sa exprimi ceea ce simti. Deciziile si actiunile de acum iti permit sa iesi in evidenta, sunt durabile si eficiente in timp, iti pot stabiliza si consolida puterea si imaginea personala. Este un moment bun sa iti clarifici ideile si felul in care te exprimi, dar si sa cauti noi talente si calitati native pe care sa le folosesti intr-un mod creativ. Pot avea loc intalniri, mai ales romantice, reusite, poti imbina placutul cu utilul, poti castiga din preocupari artistice, educative si recreative, dar sunt posibile dificultati datorate speculatiilor, jocurilor de noroc sau cheltuielilor pe obiecte de lux.

In plus, poti obtine castiguri, avantaje si beneficii materiale. In mod special poti primi un ajutor financiar providential, de la persoane necunoscute sau in mod neobisnuit. Poti descoperi resurse, talente si abilitati pe care sa le valorifici, poti gasi noi proiecte de investitii si poti face achizitii care sa iti creasca atat confortul fizic, cat si cel psihic. Iti pot creste valoarea personala si veniturile proprii, si poti avea parte de castiguri, mai ales din activitati spirituale, oculte sau religioase. Poti avea parte de noroc, succes, noi cai si sanse de a gasi activitati sau relatii profitabile si potrivite pentru tine. Fii deschis experimentelor, insa incearca sa fii chibzuit, sa ramai principial si sa eviti exagerarile.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu mediul apropiat si anturaj, frati, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, tranzactii, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. In aceste privinte pot exista dezvaluiri de secrete, constientizari si clarificari la nivel de mentalitate si interese. Ai ocazia sa fii intuitiv, sa intelegi care sunt blocajele si ce tendinte negative iti fac rau, insa exista si riscul unor confuzii, dezamagiri sau amanari.

Atentie la: atitudine in public, legaturi colegiale si cu autoritatile. Luna Plina de joi poate accentua nevoia unei schimbari in privinta carierei, imaginii publice si obiectivelor tale in viata, si a echilibrarii vietii personale cu cea sociala si profesionala. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.