Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 18 – 24 iunie 2018

Capricorn 18 – 24 iunie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 18 – 24 IUNIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, gelozie, tensiuni in intimitate, cu partenerul sau prietenii

 

Luni si marti poti avea un succes legat de colaborari, casnicie, prieteni, actiuni sociale si de grup, popularitate si contracte, iar de marti pana joi iti sunt favorizate intalnirile, relatiile personale, tranzactiile si parteneriatele.

De marti, pentru cinci luni iti revizuiesti conceptiile, iti clarifici modul de a gandi si de a socializa, si poti deveni mai realist in relatia cu rudele si cei apropiati.

Tot de marti, pana joi atentie la finante, surse externe de venituri si legaturi intime. De joi, pentru o saptamana, in special sambata si miercurea ce vine, ai grija la temperament, incidente, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in cuplu sau cu asociatii, iar de sambata pana luni la legaturile de suflet, prieteni, afaceri, imprumuturi, bani si lucruri la comun.

Incepand de joi, o luna te implici in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, lucrul cu publicul, contracte, procese, aplanari de conflicte. Chiar de miercuri pana sambata poti avea parte de situatii neprevazute in aceste privinte, ce tin de persoana iubita, copii, activitati creative, artistice si distractive. Profita de aceasta perioada pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.