Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 18-24 februarie 2019

Capricorn 18-24 februarie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 18 – 24 FEBRUARIE 2019

De marti, pentru o luna lucrurile care devin mai importante si in care te implici concret, sunt legate de interactiunea cu cei din jur, frati, rude, vecini si prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In primele doua saptamani actiunile tale iti pot aduce beneficii, stabilizare si consolidare. Tot in aceste privinte, saptamana aceasta ai ocazia sa descoperi noi perspective si puncte de vedere. Incearca sa te concentrezi pe detalii si pe ceea ce este practic, realist si palpabil.

Poti avea succes in: initiative ce tin de finante, cresterea veniturilor, confortului si nivelului de trai, acumulare si stabilizare financiara. Poti face investitii in imobiliare, poti gasi noi resurse care sa-ti acopere nevoile si noi metode eficiente de a-ti folosi calitatile native.

In plus, poti avea parte de intalniri romantice reusite, poti incepe o poveste de iubire sau un hobby, si poti obtine profit din jocuri si activitati artistice, educative sau recreative.

Concentreaza-te pe: viata ta, identitatea si imaginea ta personala, comportament, infatisare si modul in care esti privit de ceilalti. Poti avea intalniri sociale sau romantice placute si utile, poti castiga din propria aparitie, poti atrage noi persoane si resurse, si te poti lansa in proiecte pe termen lung, favorabile atat pe plan relational, cat si financiar.

Atentie la: relatia cu strainatatea, actiuni legale si drumuri lungi. Luna Plina de marti poate accentua nevoia de a iesi din cercul zilnic, de a studia si a calatori, si de a echilibra lucrurile din jur si ce stii deja, cu viitorul tau si ce ti-ai dori sa cunosti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.