Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 18-24 decembrie

Capricorn 18-24 decembrie

HOROSCOP CAPRICORN 18 – 24 DECEMBRIE

Atentie la incidente, sacrificii si lucruri ascunse

 

Profita de Luna Noua de luni ca sa iti clarifici perceptiile, sa iti analizezi tendintele negative si sa hotarasti exact ce sacrificii esti dispus sa faci. Renunta la ceea te trage inapoi, insa actioneaza concret abea dupa ziua de sambata, cand sunt posibile dificultati.

Pana joi poti primi un ajutor nesperat si neobisnuit, psihic sau material. De sambata, pentru o saptamana poti initia proiecte de afaceri legate de comert, comunicare sau transport. Tot de sambata, pentru patru luni, poti face cu succes schimbari drastice ce tin de comportament si felul in care esti privit in colectivitate, planuri de viitor, prieteni si afaceri.

Incepand de miercuri, in urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la viata ta, ceea ce iti doresti, comportament, infatisare si felul in care te privesc ceilalti. Joi si in luna ce urmeaza, iti revin optimismul si stralucirea, si chiar ai sansa de a lua o decizie in aceasta directie, cu efect pe termen lung, si de a initia orice actiuni pe plan personal. In plus, de sambata pana lunea urmatoare poti adopta o atitudine rezervata, matura si responsabila in fata tuturor.

Profita de aceasta saptamana ca sa constientizezi importanta fixarii unor scopuri pe care sa le atingi legate de viata ta, felul in care te porti, te exprimi si esti privit de ceilalti!

Sarbatori fericite! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.