Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 17 – 23 septembrie 2018

Capricorn 17 – 23 septembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 17 – 23 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni in dragoste, cu copiii sau autoritatile

 

Pana vineri iti sunt favorabile activitatile sociale si intelectuale ce tin de strainatate, educatie sau turism. Pana miercuri insa poti exista cheltuieli si blocaje in dragoste, iar spre sfarsitul saptamanii ai grija la temperament in public si tensiuni cu sefii sau autoritatile.

Toata saptamana, mai ales miercuri si sambata, pot avea loc evenimente importante legate de finante, incasari, venituri, cheltuieli, economie, posesiuni, propria valoare, confort si nivelul de trai. Atentie la actiuni impulsive, incidente neprevazute si finalizari de situatii.

Si totusi, de sambata pana miercurea ce vine iti sunt benefice initiativele ce tin de cariera, statutul social, venituri, stabilizarea materiala si beneficii profesionale. Mai ales ca tot de sambata, trei saptamani esti preocupat de fixarea si atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, reputatie si imaginea publica, iar de duminica, o luna chiar te implici total in aceste chestiuni. Profita de noile oportunitati pe plan material si profesional!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.