Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 17-23 iunie 2019

Capricorn 17-23 iunie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 17 – 23 IUNIE 2019

Incepand de vineri, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti conceptiile, sa iti clarifici modul de a gandi, comunica si socializa, dar si sa evaluezi realismul in relatia cu rudele, prietenii si cei apropiati. In aceasta perioada chiar pot avea loc descoperiri, ajustari de principii, teste de incredere si credinta.

Poti avea succes in: a doua parte a saptamanii, in ce priveste obligatiile si responsabilitatile, conditiile de munca si trai, serviciul si relatiile colegiale. Referitor la sociabilitate, avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora, poti fi mai generos, indulgent si impresionabil decat de obicei. Poti primi propuneri de munca sau noi indatoriri, poti negocia favorabil marirea salariulului sau imbunatatirea conditiilor. Ai posibilitatea sa afli ce iti doresti cu adevarat, dar incearca sa fii realist si atent la tentatii, exagerari, persoane sau situatii confuze.

Concentreaza-te pe: echilibrarea dorintelor tale, a identitatii, imaginii si vietii personale, cu ceea ce vor ceilalti, cooperarea si conlucrarea. Incearca sa gasesti o cale de mijloc si sa-ti revizuiesti interesele, actiunile, atitudinea si scopurile de atins pe termen lung.

Pe de o parte, de vineri, pentru o luna, lucrurile in care te implici in mod direct, tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Zilele acestea pot exista blocaje, discutii, lupte sau conflicte, dar si situatii ce pot evolua rapid si intens, asa ca ramai atent la ceea ce conteaza cu adevarat.

Pe de alta parte, poti primi lectii de viata cu privire la viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Saptamana aceasta pot avea loc evenimente importante care sa-ti atraga atentia asupra necesitatii de a te maturiza in aceste privinte. Ai insa ocazia sa iti urmezi visele si sa iei decizii inspirate, durabile in timp.

Atentie la: accidente, insomnie, scaderea energiei psihice si persoane rau intentionate. Luni, momentul de Luna Plina accentueaza nevoia de progres, independenta si schimbare in legatura cu imbunatatirea psihicului, sacrificiile in favoarea celorlalti, dependente, activitati sau relatii confidentiale, eliminarea tendintelor sau legaturilor nocive, subiecte secrete, credinta, spiritualitate. Aici pot aparea noi perspective si directii, atat finalizari cat si noi inceputuri. Asculta-ti instinctele si indrazneste sa mergi mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.