Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 17-23 decembrie 2018

Capricorn 17-23 decembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 17 – 23 DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, dificultati de comunicare, tensiuni cu cei apropiati

Toata saptamana, cel putin pana joi, poti avea parte de situatii neprevazute pe plan afectiv, intim, sufletesc, casnic sau familial. Poti primi noi oportunitati privind renuntarea la tendinte nocive, imbunatatirea psihicului si anumite activitati, relatii si persoane confidentiale sau ascunse. In aceste privinte, de marti pana vineri iti sunt favorabile orice planificari, demersuri, tranzactii sau intalniri. Totusi, de sambata pana martea ce vine ai grija la zvonuri, falsuri, omiteri de informatii sau dezvaluiri de secrete.

De marti, o saptamana si mai ales pana vineri, poti avea un succes legat de relatii sociale, organizatii, afaceri de anvergura sau la scara larga. Poti fi apreciat in colectivitate, poti deveni mai popular, esti carismatic, ai priza la masele mari de oameni si un stil de comunicare artistic si plin de farmec. Imbina placerea si inspiratia cu spiritul practic.

Legat de viata ta, imaginea personala, comportament si infatisare, luni inca mai esti energic si poti actiona favorabil pentru a le imbunatati. De sambata, o luna ai calea deschisa ca sa te reinventezi si sa te concentrezi pe tine insuti. Luna Plina din acea zi poate accentua insa nevoia unei schimbari referitor la relatiile personale, cuplu, cooperare si conflicte, si a gasirii unui echilibru intre tine si ceilalti. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.