Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 16-22 septembrie 2019

Capricorn 16-22 septembrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 16 – 22 SEPTEMBRIE  2019

Saptamana aceasta este ultima in care te implici in chestiuni ce tin de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Initiativele si actiunile incepute acum iti pot aduce schimbari favorabile mai ales in ceea ce priveste identitatea ta proprie si evolutia personala, directia in care se indreapta viata ta, imaginea personala, felul in care te prezinti si te comporti.

Referitor la aceste lucruri, viata ta proprie, ce iti doresti sa faci, cum te porti si te infatisezi, de acum pana anul viitor pot avea loc anumite blocaje si limitari, dar si sanse reale de crestere si succes. Foloseste-ti ambitia, fii matur si responsabil.

Incepand cu lunea ce vine evenimentele importante tin de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Pana atunci insa poti fi constrans sa iei anumite decizii in mod fortat, pot avea loc intalniri sau discutii tensionate, dar poti avea parte si de noi perspective si oportunitati favorabile. Fii realist si practic, fa planuri de viitor.

In aceasta perioada pot exista schimbari pe plan psihic si de conceptie referitor la chestiuni confidentiale, persoane, relatii si activitati ascunse, subiecte secrete, spiritualitate, religie, intrajutorare. In aceste privinte pot avea loc teste de incredere si credinta, confuzii, dezamagiri, scandaluri sau inselatorii. Provocarea este legata de intelegerea diferentei intre iluzie si realitate, perceptia asupra adevarului, corectitudine si judecata dreapta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.