Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 16-22 decembrie 2019

Capricorn 16-22 decembrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN 16 – 22 DECEMBRIE  2019

Si acum iti sunt favorabile initiativele legate de cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, aprecierea si iubirea primita, relatii sociale, actiuni colective sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri la scara larga si proiecte de viitor. Ai puterea de a atrage ce iti doresti, de a elimina piedicile si de a te stabiliza, iar efectele actiunilor de acum sunt de lunga durata. Fii increzator in instinctele tale si in capacitatea de a-ti recapata controlul.

Pana duminica evenimentele care conteaza raman cele ce tin de imbunatatirea psihicului, eliminarea tendintelor nocive, spiritualitate, meditatii, introspectii, subiecte religioase, cercetari oculte si psihologice, credinta, intrajutorare, relatii si activitati secrete. Poti avea o dispozitie imaginativa si intuitiva care sa-ti aduca noi conceptii si puncte de vedere, dar exista si posibilitatea unor confuzii, informatii false, situatii si persoane ascunse, amagitoare sau pe care sa le percepi in mod eronat. Evita deciziile sau tranzactiile importante si limiteaza-te la activitati, proiecte sau intalniri ce includ relaxare si inspiratie.

De duminica incolo situatiile care necesita implicarea ta concreta tin de viata ta, incotro mergi mai departe, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, atitudine, exprimare, infatisare, felul in care vezi viata si esti privit de ceilalti. Acesta este domeniul de viata care va fi scena unor transformari majore nu doar in urmatoarea luna, ci si in anul care vine. Chiar de duminica incepe o perioada aglomerata, plina de schimbari, noi oportunitati, finalizari si noi inceputuri. Ramai deschis la orice proiecte si experimente.

Totusi, incepand de vineri pentru trei saptamani, dorintele, placerile si castigurile sunt legate de bani, resurse, sistemul de valori, economie, acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, satisfacerea nevoilor fizice, confort si nivelul de trai. Spre sfarsitul saptamanii pot avea loc situatii neprevazute, oferte sau persoane provocatoare, care sa te atraga sau sa-ti aduca noi perspective. Fii atent la riscuri si la tentatiile de moment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.