Home / Horoscop saptamanal / Capricorn 16-22 aprilie 2018

Capricorn 16-22 aprilie 2018

HOROSCOP CAPRICORN 16 – 22 APRILIE 2018

Atentie la extravaganta, temperament si tensiuni in familie si camin

Toata saptamana, mai ales pana miercuri poti avea parte de situatii neasteptate legate de camin, proprietatile imobiliare, familie sau parinti.

In primele doua zile incearca sa nu exagerezi cu speculatiile, joaca si distractiile. Tot atunci poti sa devii popular, sa ai succes in dragoste, sa faci schimbari de atitudine, infatisare si felul in care iti exprimi sentimentele. Saptamana aceasta si cealalta ai sansa sa actionezi concret pentru a iesi in fata, pentru a te impune in fata celorlalti si a imbunatati modul in care te prezinti. In plus de vineri, pentru o luna esti sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii.

Incepand de acum, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti lucruri ce tin de identitatea ta, exprimarea personalitatii, comportament, infatisare si felul in care privesti viata. De miercuri, felul in care te maturizezi, te organizezi si devii responsabil, iar de duminica reevaluezi schimbarile drastice, nevoia de a-ti controla viata si de a te reconstrui.

La sfarsitul saptamanii, pana miercurea ce vine ai grija la frustrari, incidente, blocaje in exprimare, limitari ce tin de camin si imobiliare, tensiuni cu familia si parintii.

Profita de Luna Noua de luni ca sa adopti o noua atitudine fata de casa, locurile natale, familie si parinti. Impaca-te cu cei dragi, renoveaza sau infrumuseteaza-ti caminul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.